Ajankohtaista

Taas pyörähti vuosi, Rento & Virkeä on jo seitsemän! On ilo palvella teitä yhä paremmin hyvät asiakkaat ja ystävät!

Käy facebookissa tykkäämässä Rento & Virkeän sivulla! Voit kirjoittaa siellä myös hoitokokemuksestasi. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa kotisivustoiltani, kysy sähköpostilla tai soita, kerron mielelläni lisää hoidoista.

Valoa ja iloa elämääsi!                                      t. Sirkka-Liisa Ypyä

UUTTA!

Vyöhyketerapian ja akupainalluksen käyttö synnytyksen yhteydessä: Synnytyksen käynnistäminen vyöhyketerapialla ja akupainalluksella. Sikiön kääntäminen oikeaan synnytysasentoon akupainalluksella. Ohjausta pariskunnille: Kivunlievitys synnytyksen aikana. Myös ohjausta isälle, miten voit helpottaa äidin ja vauvan oloa synnytyksen aikana.

Rentoutusvalmennus: Onko stressiä, esiintymisjännitystä, uniongelmia, vaivaako migreeni, väsyttääkö tai etkö muuten osaa rentoutua? Tule kokeilemaan ohjattua rentoutusta!

Mentaalivalmennus: tupakoinnin lopettaminen, laihduttaminen, opiskeluvaikeudet, motivaatio hukassa, jne. Vahvistusta oman elämän tasapainoon, hallintaan ja siitä nauttimiseen.

UUTTA! Lapsijooga innostaa liikkumaan ja opettaa kivasti myös keskittymistä ja rauhoittumista eri-ikäisille lapsille, tunnin kesto 45 min. Mitäpä jos ne synttärit olisikin ensi kerralla Satujoogaa, Tarinajoogaa tai Seikkailujoogaa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä! Lapsijooga sopii myös aikuisille, se on luovaa vapaata liikettä tarinan johdattelemana joogan asanoilla ja rentoutuksella ryyditettynä. Se sopii hyvin myös ystäväporukoille, työyhteisöille ja polttareihin.

Hatha joogaa aloittelijoille ja jonkinverran jooganneille -kurssi alkaa taas syksyllä Raasakan koululla perjantaisin klo 18. Hathajooga, jonkin verran jooganneille, kokoontuu maanantaisin. Molempien tuntien kesto 90 min. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Kannuksen kansalaisopisto http://www.opistopalvelut.fi/kannus/

Ajanvaraus hoitolaan:

  • Uudet asiakkaat, soittamalla numeroon 044 5917 238 tai                     tiedustelemalla sähköpostilla slypya(ät)gmail.com myös                            yksityisviesti Facebookissa sivulla Sirkka-Liisa Ypyä tavoittaa
  • ”Vanhat” asiakkaat voivat tiedustella hoitoaikoja myös tekstiviestillä.

Hoitopaikat

  •  Vastaanotto Kannuksessa, Ypyäntie 194
  •  Kotikäyntejä lähiseudulle tarvittaessa.
  • Kerää 3-5 asiakasta ja sopiva hoitopaikka, vaikka rauhallinen huone kotonasi, niin tulen tekemään hoitoja paikkakunnallesi. Soita, niin sovitaan ajankohta.

Lahjakortit

  • Mikäpä parempi ajatus, kuin hyvinvointia lisäävä hoitolahjakortti. Rento & Virkeän hoidot sopivat niin naisille kuin miehillekin, myös vanhemmalle väelle.
  • Soita ja kysy 044 5917 238 tai tiedustele sähköpostilla slypya@gmail.com

Tarjoukset

  • Näytehoitoja messuilla
  • Horstmann tekniikka 3x sarja max kahden viikon välein tehtynä, ks hinnasto
  • Vyöhyketerapia 5x sarja kahden kuukauden sisään tehtynä, ks. hinnasto

Uudet hoidot:

TessanTech: mielenkiintoinen uusi hoitomuoto Horstmann tekniikan kehittäjältä. Jos sinulla on toistuvasti selkäkipuja, tästä voi olla suurta hyötyä. Tessan Tech voi viedä hyvinkin syvällisiin kokemuksiin turvallisesti ja lempeästi. Hoito voidaan tehdä kokonaan, jos olet jo tottunut erilaisiin energioihin ja hoitoihin. Mikäli luontaishoidot ovat sinulle uusi tuttavuus tehdään tämä kolmessa erässä vähitellen, jotta hoitovaikutus ei olisi liian voimakas.

Intuitiivinen hoito: Joskus, esim. rajoittavien kipujen tai kulumien takia, on hyvä tehdä lempeä intuitiivinen hoito, siinä yhdistyvät tehokkaasti rentouttava energiahoito, akupistekäsittely ja kevyt hieronta asiakkaan tarpeiden mukaan.

Koliikkihoidot: lempeä apu vauvojen koliikkiin ja pienten lasten vatsavaivoihin vyöhyketerapiasta.

Raskaana olevien vyöhyketerapia: apua raskauden aikaisiin terveysongelmiin lempeästi, raskausviikolta 15 alkaen (vko 12 alkaen erityistapauksissa), myös apua äidille synnytyksen jälkeen palautumiseen.

Metamorfinen hieronta: rauhoittaa, rentouttaa, tasapainottaa, vapauttaa kehon itseparantavat voimat, vapauttaa luovan kasvun, katso lisää vyöhyketerapiasivulta.

Kasvojen vyöhyketerapeuttinen hieronta, kiireiselle ihana vähän lyhyempi rentouttava hoito, tule ilman meikkiä mielellään, ks vyöhyketerapiasivu