Ajankohtaista

Taas pyörähti vuosi, Rento & Virkeä on jo seitsemän! On ilo palvella teitä yhä paremmin hyvät asiakkaat ja ystävät!

Käy facebookissa tykkäämässä Rento & Virkeän sivulla! Voit kirjoittaa siellä myös hoitokokemuksestasi. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa kotisivustoiltani, kysy sähköpostilla tai soita, kerron mielelläni lisää hoidoista ja kursseista. 

Sivun alareunassa on luontaishoitolan TIETOSUOJASELOSTE.

Valoa ja iloa elämääsi!                                      t. Sirkka-Liisa Ypyä

JOOGAA KEVÄÄSTÄ ALKUSYKSYYN (muutokset mahdollisia), mielellään ennakkoilmoittautuminen tekstiviestillä tai sähköpostilla slypya(at)gmail.com.

HUHTIKUU: Täydenkuun jooga, Yli-Kannuksen kyläkeskuksessa ma 30.4. klo 19.30-21.00. Luvassa lempeää Hatha-joogaa, rumpurentoutus ja mielikuvamatka. Hinta 10,-. Ilmoittaudu ennakkoon 044 5917 238. Tervetuloa!

TOUKOKUU: Hatha-jooga, Yli-Kannuksen kyläkeskuksessa tiistaisin klo 19.30-20.45. Hinta 7 eur/kerta, 6x sarjalippu 36 eur.

KESÄKUU Bää – lammasjooga Ypyän luomulammastilalla, klo 19-20.00,   torstaisin  8., 14. ja 28.6., juhannusviikolla tiistaina 19.6. Hinta 10 eur. Lisätietoja Facebookissa: Rento & Virkeä. Ennakkoilmoittautuminen pakollinen 044 5917 238. Tervetuloa!

HEINÄ- JA ELOKUU: Hatha-jooga, Yli-Kannuksen kyläkeskuksessa torstaisin     (EI 9.8.), klo 19.30-20.45. Hinta 7 eur/kerta, 6x sarjalippu 36 eur.

SYYSKUU: Hatha-jooga, Yli-Kannuksen kyläkeskuksessa tiistaina 4.9. klo 19.30-20.45. Hinta 7 eur/kerta.

UUTTA!

Vyöhyketerapian ja akupainalluksen käyttö synnytyksen yhteydessä: Synnytyksen käynnistäminen vyöhyketerapialla ja akupainalluksella. Sikiön kääntäminen oikeaan synnytysasentoon akupainalluksella. Ohjausta pariskunnille: Kivunlievitys synnytyksen aikana. Myös ohjausta isälle, miten voit helpottaa äidin ja vauvan oloa synnytyksen aikana.

Rentoutusvalmennus: Onko stressiä, esiintymisjännitystä, uniongelmia, vaivaako migreeni, väsyttääkö tai etkö muuten osaa rentoutua? Tule kokeilemaan ohjattua rentoutusta!

Mentaalivalmennus: tupakoinnin lopettaminen, laihduttaminen, opiskeluvaikeudet, motivaatio hukassa, jne. Vahvistusta oman elämän tasapainoon, hallintaan ja siitä nauttimiseen.

Ajanvaraus hoitolaan:

 • Uudet asiakkaat, soittamalla numeroon 044 5917 238 tai                     tiedustelemalla sähköpostilla slypya(ät)gmail.com myös                            yksityisviesti Facebookissa sivulla Sirkka-Liisa Ypyä tavoittaa
 • ”Vanhat” asiakkaat voivat tiedustella hoitoaikoja myös tekstiviestillä.

Hoitopaikat

 •  Vastaanotto Kannuksessa, Ypyäntie 194
 •  Kotikäyntejä lähiseudulle tarvittaessa.
 • Kerää 3-5 asiakasta ja sopiva hoitopaikka, vaikka rauhallinen huone kotonasi, niin tulen tekemään hoitoja paikkakunnallesi. Soita, niin sovitaan ajankohta.

Lahjakortit

 • Mikäpä parempi ajatus, kuin hyvinvointia lisäävä hoitolahjakortti. Rento & Virkeän hoidot sopivat niin naisille kuin miehillekin, myös vanhemmalle väelle.
 • Soita ja kysy 044 5917 238 tai tiedustele sähköpostilla slypya@gmail.com

Uudet hoidot:

TessanTech: mielenkiintoinen uusi hoitomuoto Horstmann tekniikan kehittäjältä. Jos sinulla on toistuvasti selkäkipuja, tästä voi olla suurta hyötyä. Tessan Tech voi viedä hyvinkin syvällisiin kokemuksiin turvallisesti ja lempeästi. Hoito voidaan tehdä kokonaan, jos olet jo tottunut erilaisiin energioihin ja hoitoihin. Mikäli luontaishoidot ovat sinulle uusi tuttavuus tehdään tämä kolmessa erässä vähitellen, jotta hoitovaikutus ei olisi liian voimakas.

Intuitiivinen hoito: Joskus, esim. rajoittavien kipujen tai kulumien takia, on hyvä tehdä lempeä intuitiivinen hoito, siinä yhdistyvät tehokkaasti rentouttava energiahoito, akupistekäsittely ja kevyt hieronta asiakkaan tarpeiden mukaan.

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)

Laatimispäivä 7.5.2018                                                 Päivitetty

 1. REKISTERINPITÄJÄ: Luontaishoitola Rento & Virkeä, Ypyäntie 194, 69100 Kannus, Puh. 044 5917 238, Sähköposti: slypya@gmail.com
 1. YHTEYSHENKILÖ: Sirkka-Liisa Ypyä                                                Yhteystiedot yllä
 1. REKISTERIN NIMI: Asiakasrekisteri
 1. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS: Asiakassuhde, palvelusuhde
 1. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ: Nimi, ikä tai syntymävuosi, puhelinnumero, sähköpostiosoite
 1. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET JA SÄILYTYS

Asiakas antaa rekisterin tiedot itse, omalla allekirjoituksella varmistaen suostumuksensa. Muita tietolähteitä ei käytetä. Tietoja ei luovuteta muille rekistereille, eikä muihin tarkoituksiin.

Rekisterin tiedot säilytetään vain manuaalisesti lukollisessa paikassa. Rekisteriin pääsy on vain rekisterin pitäjällä. Tietoja säilytetään neljä vuotta viime tapahtumasta. Tiedot hävitetään polttamalla. Siltä varalta, että olen itse estynyt hoitamasta rekisteriä, on yksi henkilö ohjeistettu toimimaan rekisterin hävittämiseksi turvallisesti avaamatta tietokantaa.

Jokaisella rekisteriin kuuluvalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot paikan päällä luontaishoitolassa. Tietoja pyydetään rekisterinpitäjältä henkilökohtaisesti tai omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä. Rekisterissä oleva virheellinen tieto korjataan asianomaisen pyynnön perusteella. Tietoja päivitetään oma-aloitteisesti.

Hyväksyn, että tietoni liitetään Luontaishoitola Rento & Virkeän asiakasrekisteriin.

PVM _________               ALLEKIRJOITUS_____________________________

Nimi: ________________________________ Ikä/syntymävuosi:___________               Sähköposti:____________________________ Puhelin:_______________________

____ Minulle saa lähettää Luontaishoitola Rento & Virkeän tiedotteita.