Ajanvaraus

Ajanvaraus ja lisätiedot: 044 5917 238, sähköposti: slypya(at)gmail.com sekä      Fb: Rento ja virkea

Rento & Virkeä on avoinna sopimuksen mukaan Ma – Pe (La), klo 9-18, osoitteessa: Tokoinkatu 20 B 4, Kannus. Koronasta huolimatta ja se käytännöissä huomioiden hoitola on auki normaalisti sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Huom. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin. Laita silloin tekstarilla viestiä, niin  vastaan mahdollisimman pian. Kiitos!

Tervetuloa rentoutumaan, vapautumaan ja virkistymään!

Kotikäynnit ja kurssit

 • Teen kotikäyntejä Kannuksen lähialueelle.
 • Kerää 3-5 asiakasta ja sopiva hoitopaikka, vaikka rauhallinen huone kotonasi, niin tulen tekemään hoitoja paikkakunnallesi. Soita ja sovitaan ajankohta.
 • Joogakurssi, hoitava ääni -piiri ystäväporukalle, kyläyhteisölle tms.
 • Tyhy-hetket / -päivät työyhteisöllesi jaksamisen tueksi ja ryhmähenkeä luomaan
 • Baby shower ja polttari ohjelmat tilauksesta – iloa ja hyvinvointia

Muista lahjakortit

 • Rento & Virkeän lahjakortit sopivat niin naisille kuin miehille ikään katsomatta. Aineeton lahja on arvostettu, myös luonto kiittää. Lahjakortin voi ostaa ja lähettää kätevästi myös sähköpostilla.
 • Soita ja kysy 044 5917 238 tai tiedustele sähköpostilla slypya(at)gmail.com

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)

Laatimispäivä 7.5.2018                                                 Päivitetty

 1. REKISTERINPITÄJÄ: Luontaishoitola Rento & Virkeä, Tokoinkatu 20 B 4, 69100 Kannus, Puh. 044 5917 238, Sähköposti: slypya(at)gmail.com
 1. YHTEYSHENKILÖ: Sirkka-Liisa Ypyä, Osoite: Ypyäntie 194, 69100 Kannus
 1. REKISTERIN NIMI: Asiakasrekisteri
 1. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS: Asiakassuhde, palvelusuhde
 1. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ: Nimi, ikä tai syntymävuosi, puhelinnumero, sähköpostiosoite
 1. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET JA SÄILYTYS

Asiakas antaa rekisterin tiedot itse, omalla allekirjoituksella varmistaen suostumuksensa. Muita tietolähteitä ei käytetä. Tietoja ei luovuteta muille rekistereille, eikä muihin tarkoituksiin.

Rekisterin tiedot säilytetään vain manuaalisesti lukollisessa paikassa. Rekisteriin pääsy on vain rekisterin pitäjällä. Tietoja säilytetään neljä vuotta viime tapahtumasta. Tiedot hävitetään polttamalla. Siltä varalta, että olen itse estynyt hoitamasta rekisteriä, on yksi henkilö ohjeistettu toimimaan rekisterin hävittämiseksi turvallisesti avaamatta tietokantaa.

Jokaisella rekisteriin kuuluvalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot paikan päällä luontaishoitolassa. Tietoja pyydetään rekisterinpitäjältä henkilökohtaisesti tai omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä. Rekisterissä oleva virheellinen tieto korjataan asianomaisen pyynnön perusteella. Tietoja päivitetään oma-aloitteisesti.